Om oss

Några ord om Team Vending Support AB

Företaget startades 1989 med huvudinriktning på vattenrening för automat- och dryckesbranschen.
Företaget har utvecklats till att tillhandahålla kvalitetsprodukter för vattenbehandling och betalenheter med tyngdpunkt på automatbranschen. Verksamheten är i dag huvudsakligen försäljning och service.
Vi sätter stor vikt vid att kunna våra produkter, inte bara sälja reservdelar. Vi har över 20 års branscherfarenhet.

Generalagent för:
Everpure vattenfilter
CoinAge sedelväxlare

Importör av:
Global Bill Acceptor GBA sedelläsare
MoneyControlls universal mynt hopper.
InnovativeTech sedelläsare


Everpure vattenfilter

Ger ett friskt, neutralt gott vatten av absolut bästa kvalitet direkt från vattenledningsnätet.filter
Everpure submicron filter tar bort 99,9 % av partiklar ner till 0,5 mikron och finns i många utföranden.
Everpure vattenfilter används i många applikationer t.ex. dricksvattenfilter för montering i vattendispensrar, vattenautomater, vattentorn eller under diskbänk. Vattnet filtreras för bästa smak och funktion direkt till den utrustning som är brukare. Filter från Everpure är för ”point of use” d.v.s. monteras för att rena det vatten som skall användas i en bestämd applikation till en mycket hög renhet. Everpurefilter finns för alla typer av behov och till alla lösningar. Filtren är i de flesta fall en enkel och hygienisk patron med bajonettfattning, alltid enkla att byta. Everpure vattenfilter tar bort oönskad lukt och smak samt klor från vatten.
Everpure vattenfilter garanterar vattenfiltrering av yppersta klass.
Vattenproblem försvinner med vattenrening. Vattentornet ger dricksvatten som är lika rent som vatten på flaska. Tar bort smak, lukt och klor. Förhindrar eventuella hälsofarliga ämnen såsom asbestfibrer, Giardia och Cryptosporidium parasiter från att passera.
Reducerar kalkbildning i vattentankar och ventiler. 
Everpure har vattenfilter för dricksvatten, kaffeautomater, kombiugnar, storköksutrustning, ismaskiner, m.m., ja för alla behov där vatten används.
Vi har vattenfilter för avhärdning, kalkreducering och rening. Vattenfilter för kaffeautomat ger kaffeautomaten ökad driftsäkerhet och produktkvalitet.
Automater med Everpure filter är en automat med kvalitetsvatten.
Godkända enligt NSF Standard

 

Sedelläsare från AstroSystems och InnovativeTechnology. sedellasare2

Driftsäkra och pålitliga sedelläsare för automater och liknande applikationer. 
Stort modellprogram gör att vi kan  tillgodose varierande krav och behov. 


CoinAge sedelväxlare

Coinage växlingsautomater ger ökad omsättning och service till Era kunder.
En växlingsautomat är oftast ett bättre alternativ än sedelläsare direkt i sedelvaxlareautomaten.sedelvaxlare Tack vare större växlingskapacitet och inga hinder att acceptera större sedelvalörer ger den Era kunder bättre service och Er högre omsättning.
En växlingsautomat är i många fall nödvändig för lönsam hantering i solarier, automatanläggningar, parkeringar, ja överallt där mynt används.
Med en växlingsautomat från Coinage har ni högsta kvalitet och driftsäkerhet. Vi erbjuder ett brett sortiment av sedel/myntväxlare som ger
Er ett stort antal varianter för att passa just Erat behov. Vi har växlare för väggmontage, på golvstativ eller i säkerhetsskåp.
Sedelväxling, myntväxling eller sedel och myntväxling till 1, 2 eller 3 myntsorter. Sedelläsare med eller utan stacker. Sedelväxlare i vapenskåp förhindrar kostsamma inbrott. GBA sedelläsare ger hög driftsäkerhet. MoneyControls myntmagasin, flexibla, driftsäkra, välkända.
 • Besöksadress

  Bergkällavägen 32 pl4
  192 79 Sollentuna
  Sweden
 • Postadress

  Box 314
  192 30 Sollentuna
  Sweden
 • Kontakt

  Tel: +46 (0) 8 626 93 25
  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Design av Intendit Webbyrå