Om oss

Några ord om Team Vending Support AB 
Företaget startades 1989 med huvudinriktning på vattenrening för automat- och dryckesbranschen. Företaget har utvecklats till att tillhandahålla kvalitetsprodukter för vattenbehandling och betalenheter med tyngdpunkt på automatbranschen. Verksamheten är i dag huvudsakligen försäljning och service. Vi sätter stor vikt vid att kunna våra produkter, inte bara sälja reservdelar. Vi har över 20 års branscherfarenhet.

Generalagent för:
Everpure vattenfilter

Importör av:
Global Bill Acceptor GBA sedelläsare
InnovativeTech sedelläsare

Everpure vattenfilter

Ger ett friskt, neutralt gott vatten av absolut bästa kvalitet direkt från vattenledningsnätet. Everpure submicron filter tar bort 99,9 % av partiklar ner till 0,5 mikron och finns i många utföranden. Everpure vattenfilter används i många applikationer t.ex. dricksvattenfilter för montering i vattendispensrar, vattenautomater, vattentorn eller under diskbänk. Vattnet filtreras för bästa smak och funktion direkt till den utrustning som är brukare. Filter från Everpure är för ”point of use” d.v.s. monteras för att rena det vatten som skall användas i en bestämd applikation till en mycket hög renhet. Everpurefilter finns för alla typer av behov och till alla lösningar. Filtren är i de flesta fall en enkel och hygienisk patron med bajonettfattning, alltid enkla att byta. Everpure vattenfilter tar bort oönskad lukt och smak samt klor från vatten. Everpure vattenfilter garanterar vattenfiltrering av yppersta klass. 

Vattenproblem försvinner med vattenrening. Vattentornet ger dricksvatten som är lika rent som vatten på flaska. Tar bort smak, lukt och klor. Förhindrar eventuella hälsofarliga ämnen såsom asbestfibrer, Giardia och Cryptosporidium parasiter från att passera. Reducerar kalkbildning i vattentankar och ventiler. 

Everpure har vattenfilter för dricksvatten, kaffeautomater, kombiugnar, storköksutrustning, ismaskiner, m.m., ja för alla behov där vatten används. Vi har vattenfilter för avhärdning, kalkreducering och rening. Vattenfilter för kaffeautomat ger kaffeautomaten ökad driftsäkerhet och produktkvalitet. Automater med Everpure filter är en automat med kvalitetsvatten.
Godkända enligt NSF Standard

Sedelläsare från AstroSystems och InnovativeTechnology

Driftsäkra och pålitliga sedelläsare för automater och liknande applikationer. Stort modellprogram gör att vi kan  tillgodose varierande krav och behov.